Elke werkgever kent de uitdagingen van grotere organisaties, zoals no-shows bij vergaderingen, het niet kunnen vinden van collega's en de zoektocht naar rustige werkplekken. De problemen van de moderne werkvloer zijn overal hetzelfde. NovaGo biedt slimme oplossingen en zorgt ervoor dat iedereen altijd een up-to-date overzicht van ruimtes en werkplekken heeft. Want flexibel en activiteitgericht werken vraagt om een slimme manier van ondersteunen.

Flexibel en activiteitgericht werken

De eerste stap voor dit online platform werd gezet toen ondernemers Sander Donkers en Gerard Soeteman in 2015 MySchoolApp en MyOfficeApp lanceerden. Ruim 3 jaar later hebben zij deze apps, samen met twee nieuwe investeerders, doorontwikkeld tot het volledige platform NovaGo. Donkers legt uit: “Nieuwe manieren van werken zorgen ervoor dat organisaties hun gebouwen anders ingericht hebben. Van medewerkers wordt verwacht dat zij anders gaan werken: flexibel en activiteitgericht. Ook in het onderwijs vindt een grote verandering plaats: het klassikale leren wordt steeds meer ingeruild voor projectgroepen en lesmethoden die op ‘agile’ gebaseerd zijn.
 

Haal het beste eruit

“Deze nieuwe manier van werken biedt kansen, maar moet wel goed gefaciliteerd worden,” vult Soeteman hem aan. “Medewerkers, studenten, managers en docenten hebben behoefte aan een passende werkplek waar ze hun werk kunnen doen én waar ze eenvoudig in contact kunnen komen met anderen. Alleen dan kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Met NovaGo bieden wij ondernemers een doeltreffend en kostentechnisch interessant product voor zowel organisaties met 250 medewerkers als grotere organisaties. Wij kunnen hen helpen de uitdagingen van het moderne werken slim op te lossen.” 

Meer weten over NovaGo? Download hier onze gratis brochure of neem contact met ons op!

 

DOWNLOAD BROCHURE