Hoe is het met jouw goede voornemens gegaan?

Geschreven door NovaGo on Feb 13, 2019 9:25:41 AM

Peters goede voornemens

De feestdagen zijn gevierd, de oliebollen zitten in de buik en de jaarafsluiting is de deur uit. Kortom: het nieuwe jaar is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor... de goede voornemens! Maar hoe staat er nu mee?

De eerste weken van 2019 zitten erop. Tijdens de flinke reeks nieuwjaarsborrels had Peter Hofman, directeur van WILM, eindelijk weer eens tijd om met zijn concullega’s bij te praten. Vol inspiratie nam hij even een moment de tijd om eens goed na te denken. Hoe staat het eigenlijk mijn goede voornemens?

Sinds de invoering van het Nieuwe Werken, zijn er binnen WILM al flinke stappen gemaakt. De flexibele werkplekken zijn inmiddels ingeburgerd. De vrijheid die medewerkers krijgen plus de verantwoordelijkheid die daarbij hoort, pakken zij erg goed op. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en die duidelijkheid geeft rust. Nu WILM steeds groter wordt, is het tijd om Het Nieuwe Werken weer verder door te ontwikkelen. Hoe mooi zou het bijvoorbeeld zijn als een werkplek overal en op elk tijdsstip voor de medewerker kan worden gerealiseerd? Zeg maar; ‘de digitale werkplek’. Dat moet toch te realiseren zijn? Een mooi eerste voornemen voor 2019!

Peters tweede goede voornemen? Meer aandacht voor duurzaamheid. Hebben we na de doorontwikkeling nog steeds al onze ruimtes nodig? Of redden we het ook prima met minder?  En kunnen we meer papier besparen als de organisatie steeds digitaler wordt? Kan dit leiden tot een fikse kostenbesparing? Hoe meer hij erover nadenkt, hoe enthousiaster hij wordt. Het zijn allemaal vragen waar Peter op dit moment het antwoord nog niet op weet, maar waar hij graag in 2019 achter komt.

Tot slot wil Peter dit jaar vol inzetten op innovatie. Het is waar WILM, dankzij Peter, om bekend staat. Ook nu barst hij weer van de ideeën. Tijdens de borrels hoorde hij al van een aantal collega’s dat zij het zo handig vonden dat zij duidelijk inzicht hebben in het gebruik van het pand. Hoe kan Peter dit bij WILM ook voor elkaar krijgen? Hoe kan hij dit op een slimme en efficiënte manier doen? Wellicht kunnen we hier sensoren voor gebruiken? Genoeg om uit te zoeken!

Lees in de volgende blogs hoe het Peter vergaat. We houden je op de hoogte van zijn goede voornemens en de antwoorden die hij vindt op zijn vragen.

Wat wil jouw bedrijf bereiken in 2019? Staan doorontwikkeling van Het Nieuwe Werken, duurzaamheid en/of innovatie ook bij jou hoog op het lijstje?

Wellicht kunnen wij iets voor jou, je bedrijf en jouw medewerkers betekenen. Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Liever eerst zelf kijken? Download dan onderstaand de brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

Onderwerpen: Het Nieuwe Werken

Download de brochure

Recente Posts