“Het lijkt hier wel een doolhof!”

Geschreven door NovaGo on Dec 12, 2018 3:40:12 PM

Vol spanning en enthousiasme staat jack in de lift. Het grote moment is daar: eindelijk mag hij daadwerkelijk aan de slag bij het bedrijf waar hij al jaren hoopte binnen te komen. Na een pittige selectieprocedure was hij de gelukkige en vandaag zet hij zijn eerste stappen in het imposante kantoorgebouw. Het is immens.

Zijn enthousiasme brokkelt langzaam af als hij na een half uur nog steeds verloren door het gebouw dwaalt. Het lijkt hier wel een doolhof, denkt hij iets te hardop. Een aantal hoofden draaien licht geïrriteerd om uit de ‘akoestische’ stoelen. Het is inmiddels ruim drie kwartier later als Jack nog steeds op zoek is naar zijn nieuwe leidinggevende. Hij wil aan de slag, zijn nieuwe uitdaging aangaan! Hij probeert haar te bellen, meerdere keren zelfs, maar tevergeefs. Even hunkert hij naar zijn oude werkomgeving, waar iedereen een vaste plek had en je dus precies wist waar je iemand kon vinden. Lang om te mijmeren heeft hij niet. Achter hem hoort hij het getik van naaldhakken. “O hey! Sorry, sinds wij het Nieuwe Werken hebben ingevoerd lijkt het een steeds grotere uitdaging te zijn om elkaar te kunnen vinden.” Eindelijk, denkt Jack, we kunnen beginnen!

Het nieuwe werken

Niet alleen Jack loopt tegen deze uitdaging aan. Steeds meer organisaties en nieuwe werknemers krijgen hiermee te maken. Eigenlijk waren de ouderwetse ‘schuifjes’ aan het begin van de afdeling zo slecht nog niet. In één oogopslag wist je of je collega aanwezig was. En aangezien iedereen een vaste werkplek had, wist je dus precies waar die zich bevond.

Het Nieuwe Werken veranderde dit. Je kunt met de schuifjes nog steeds zien wie er aanwezig is. Maar er is een essentieel verschil, want je weet niet waar deze collega zich bevindt. De actieradius van de medewerker is groter geworden. Iemand kan zich overal in het gebouw bevinden. En in een immens gebouw zoals bij Jack, wordt het dan zoeken naar een speld in een hooiberg. Het ooit zo handige systeem met naambordjes met schuifjes verloor ineens zijn efficiency. 

Slimmer, sneller en effectiever

Dat kan anders! Slimmer, sneller en effectiever. Door de werkplek bezetting te meten, kunnen we ervoor zorgen dat je inzicht krijgt in het pand. In de app zie je de geschikte en beschikbare werkplekken en ruimten, op basis van gebruikersvoorkeuren. Ruimten reserveren gaat snel en makkelijk dankzij de boekfunctie. Klaar met de meeting en op zoek naar een werkplek in de buurt? Kijk in de app voor de dichtstbijzijnde optie!

Meer weten over de mogelijkheden met NovaGo? Download hier gratis onze brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

Vragen over NovaGo? Neem gerust contact met ons op!

Download de brochure

Recente Posts